Post by contkisuppfahop on Feb 23, 2022 14:36:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ להגדיל פריצת אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
🔥🔥🔥
האפליקציה מעולה למעט כשצריך לעדכן! זה נתקע ולא נותן לך להגיע למשחק
משחק נחמד מאוד
Lily's Garden Geduldsspiele vnvi
כמו השילוב של משחק פתרון בעיות וסיפור לעקוב אחר וגינות לבנות/לעצב. לא משנה באיזה מצב רוח אני/סוג של משחק אני מרגיש שיש לי אפשרות. השלימו יותר מ-5750 רמות ולא הוצאתי כסף בפועל.
אני אוהב את הסיפור. למרות שהמשחק די קשה ולפעמים זה נהיה ממש מתסכל כי אנחנו צריכים 3 כוכבים כדי לבצע משימות. ויש משימות שצריך 9 כוכבים כדי להשלים 😲 אבל אנחנו מקבלים רק נקודה אחת כשאנחנו מנצחים באתגר (משחק). 😥 תודה לחברי הצוות הנפלאים שתמיד מוכנים להושיט יד. 😁👍
אני נהנה ליצור סביבות, אבל המשחק הופך מייגע לאחר זמן, ואז במקום להסיר את התקנתו, אני סוגר אותו, בתקווה שהיוצרים ימצאו דרכים לשפר אותו.
זה הופך להיות בלתי אפשרי לשחק את המשחק הזה בלי לשלם... אחרי הכל, בשביל זה הוא נוצר, לעשות כסף ליוצר המשחק. ככל שאתה מתקדם, החידות כבר לא כוללות מיומנות רבה כדי להצליח כפי שהן דורשות ממך לקנות פצצות וכו' וחיים כדי להתגבר על הסיכויים שכמובן מוערמים נגדך כדי לגרום לך לשחק. למה הם לא פשוט מכניסים את המשחק הזה לקטע של תשלום כדי לשחק זה מעבר לי. תְגוּבָה. יש הבדל בין קשה לבלתי אפשרי בכוונה.
המשחק עצמו מהנה ומאתגר עם זאת, ההתלהמות בין הדמויות הפכה לאחרונה לאבדנית וכוללת כעת בריונות. הולי, אמה של הדמות הראשית, לילי, נראית אנוכית מאוד וחסרת התחשבות במחויבות הבנות שלה להחייאת אחוזות. היא עצלנית, מתנהגת זכאית ומפלרטטת בצורה לא הולמת עם הדמויות הגבריות. רג'ינה, חברתה של לילי מציקה לוויטני עוזרת המחקר...יש עוד דוגמאות אבל אין מספיק מקום להקליד..אני מאוכזב
רק הורדתי את המשחק סוף סוף אחרי שהצלחתי לנסות להוריד אותו במשך ימים אני מניח שהם תיקנו את זה זה היה באג אז נראה איך זה ילך זה ילך טוב ואני אתן לו חמישה כוכבים כל עוד המשחק באמת יהיה על מה שהוא מפרסם במקום אשם בפרסומת
שחק עבור 900 רק קבל 50 עד 80 עבור ניצחון. מתחשק לרכוש כדי לזכות. זה חמוד. תודה שעדכנת את המשחק הרבה עוזרים. תודה שהפכת את זה לכיף
Indepor.
זה משחק נהדר, אני אובססיבי לחלוטין! הבעיה היחידה שלי היא כמה זמן לוקח לקבל כוכבים.
אני אוהב את המשחק הזה אבל חלק מהרמות קשות מדי לנצח במיוחד בלי בוסטרים. אני גם לא אוהב שהמשחק מסתיים כשאני במרחק צעד אחד מלנצח רמה, זה מתסכל. כך גם אני צריך לשחק רמה כל כך הרבה פעמים לפני שאוכל לזכות בה. הלוואי שהמאיצים Iget על הלוח הראשון יעבירו ללוח השני בעת משחק בלוח כפול. אני אוהב להיות מסוגל להתקדם מהר יותר כדי שהסיפור יתקדם טוב יותר. בסך הכל למרות שאני מאוד אוהב את המשחק הזה.
שלילי גדול באשר ל"שיפור הביצועים". זה עבד מצוין לפני העדכון המטופש. עדכנתי את האפליקציה הזו לפני כמה ימים לאחר שהיא כל הזמן דרשה אותי לעשות זאת. עכשיו אני לא יכול לשחק בכלל, יש צילום מקרוב של מטבע שחוסם את כל המסך אחרי משחק החסימה האחרון שהשלמתי. שום דבר לא עובד, זה נטען מחדש לאותה תקלה. שיחקתי בזה כבר שנים. אני לא בטוח איך אני יכול להסיר/להתקין מחדש בלי לאבד הכל, אני לא משתמש בשום "כניסה".
אני משחק במשחק הזה די הרבה זמן. זה כיף לשחק אבל יש בו הרבה תקלות שגורמות למשחק להפסיק. אני לא בטוח אם זה המשחק, הטאבלט שלי או האינטרנט. כרגע המשחקים אומרים לי לטעון גרסה חדשה, אבל אני כאן ואין גרסה חדשה 🤔.
Worm Hunt - Slither snake game Darbības spēles ach
משחק התאמה די סטנדרטי. צילומי המסך הקטנים ל"פתרון בעיות" לא קיימים. דפק כוכב רק בגלל זה. עם זאת, זה רוצח זמן נהדר. פרסומות מינימליות זה בהחלט יתרון.
ננו
אני לא יודע מה קורה כאן אבל פשוט איבדתי את כל הרמות שלי והם התחילו אותי בחזרה ב-1. עשיתי עדכון. אתה צריך לתקן את זה כי אני לא רוצה להתחיל ב-1 והיו לי למעלה ממאתיים כוכבים. כלכך עצבני
משחק נהדר! התביישתי לומר שבזבזתי הרבה שעות יקרות בלבהות בטלפון שלי בגלל הרצון העז שיש לי להמשיך לשחק.
נחמד
ממש כיף
המשחק מעניין ומידי פעם נותן צ'ופרים שעוזרים לעבוד שלב שאני תקוע בו.
תענוג של משחק
Lily’s Garden Teka-teki ltkh
חמוד
העדכון האחרון, שפורסם ב-14/22 בינואר, טרם הותקן בהצלחה כדי לאפשר לי להתקדם במשחק. פניתי לתמיכת משתמשים פעמיים ולא קיבלתי פתרון. מאוד מתסכל
הרמות נהיות קשות מדי לסיום ככל שמתקדמים ברמות, מה שמאלץ אותך לקנות פריטים שעוזרים לך במשחק. אני לא מבזבז כסף על המשחק הזה כשהפריטים כמו טיל הם אקראי לאן הכיוון הולך. אתה די תלוי במזל בסיום הרמות. כמו כן, כמות השימוש בנקודות על דיבור או רדיפה אחר סנאים מעצבנת וגורמת לך למצות את הנקודה שלך על פעולות חסרות תועלת. אני משחק את זה בשביל הפעולות לקשט ולא חסר תועלת. מוחק את זה.
אני משחק במשחק הזה כבר כמה חודשים. אני אוהב לתקן את האחוזה. אבל, בחלק מהפאזלים יש תקלות גדולות. אתה לוחץ על חלקים בצד אחד, אריחים נעים בצד השני של הלוח. ולפעמים, זה לא יאפשר לך להסיר את האריחים, בכלל.
אני כן נהנה לשחק את המשחק אבל נראה שאני בסוף הסיפור והעדכונים השבועיים לא מספיקים כדי לבדר אותך. אגב, רוב המודעות למשחק מטעות ביותר. אין להם מערכת יחסים עם בליין, אין עדיין הריון. תמיד נראה שיש עוד גן לעצב וחבורה של דרמה קשורה.
המשחק הזה מאוד ממכר, ביום הראשון ששיחקתי יותר מ-8 שעות. הם לא מפציצים אותך בפרסומות, ראיתי אולי מודעה אחת שזה יתרון. אני אוהב את קו העלילה, זה אפילו מצחיק לפעמים. אוהב איך הם לא מנסים להכריח אותך להוציא כסף אמיתי. התקדמתי הרבה בלי כסף אמיתי. לקח כוכבים כי זה נוטה לקפוא ואתה צריך לסגור את האפליקציה וכאשר אתה צריך רוטור בצורה מסוימת הם נותנים לך את ההיפך
טוב יותר מרוב משחקי העיצוב. העלילה למעשה מצחיקה. זה בעצם עושה חשק לעקוב אחרי הסיפור. צבעים נהדרים. הרבה פריטי עיצוב יפהפיים לגינה. משחק טוב שאתה יכול לשחק ברמות רבות מבלי לקנות מטבעות או בוסטרים. המוזיקה היא לופ טיפוסי, אבל די נורא. אחד ממשחקי העיצוב הטובים ביותר במשחקי ה-3.
חביב
החידות מהנות ומאתגרות. אתה מקבל שפע של בוסטרים בחינם. אני משחק במשחק הזה כבר חודשים, אני ברמה כמו 4000+ ולא הוצאתי עליו כסף. ראיתי ביקורות שאומרות שזה יקר לשחק, זה לא נכון אלא אם אין לך סבלנות או שאתה באמת מבאס את המשחק. הסיפורים חמודים, הגרפיקה טובה, הדמויות טובות. בסך הכל משחק מהנה.
כיף, אבל לא מנצח את GardenScape, יכול להפיק תועלת מסיפורים נוספים.
לפניי כשאני משחק אני רוצה לסיים .אני רוצה לראות את התוצאות האמיתיות .אז אני ממשיך לשחק .זה סוג של משחק שגורם לכם לחשוב על מהירות טובה יותר .תודה ליצרנים
Lily’s Garden Başsındırma abd
אהבתי את המשחק הזה בהתחלה. קו העלילה נהדר וכיף לעקוב אחריו. עם זאת, בשבוע האחרון הם התחילו לגבות סכומים מגוחכים עבור חבילות הבוסטר שלהם, שלא תמיד כוללות שעות משחק! אני עדיין מכור אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לשחק מ-$25 עד 40$ ליום! ביקשתי תמיכה מסיבות מסוימות להעלאת מחירים אבל הן סבורות שזה מה ששחקנים רוצים!! איזה שחקנים?? אם משהו לא ייעשה בקרוב אצטרך להסיר את ההתקנה! אחרת הייתי נותן לו 5 כוכבים!
משחק מושלם לו יכלתי לתת עוד כוכבים הייתי נותנת😉😉😉😉😉😉😉😉😉
לא אוהב שהפאזלים הופכים להיות קשים מדי לפתרון, יש לי אזל חיים. חושב לבטל. חידות קשות מאוד, אבל אוהב את הסיפור. הייתי רוצה לעשות יותר עם העלילה לא כל כך עם חידות בלתי אפשריות. החידות השתפרו מעט. עדיין הייתי רוצה שיהיה קל יותר אז יכול להמשיך עם הסיפור. מוריד את זה לשלושה כוכבים. אני רואה שיפור גדול במשחקים ובעוזרים. זה כיף לשחק שוב. אוהב את המשחק הזה עכשיו ששיפרת אותו
אהבתי
כיף
קָפוּא! קָפוּא! שוב קפוא ואני מנסה להמשיך הלאה.. אתה נותן כמות מסוימת של ימים או שעות ואז זה קופא! 16-12-2021 זה משחק מעולה אבל הוא קופא!!!
משחק מדהים
כל הזמן נתקע במשך ימים ברמות. השתמשתי בלי סוף של בוסטרים ועדיין נתקעתי. נמאס עכשיו!
זה המשחק האהוב עליי😙
טוֹב
Lily’s Garden Puzzle cwn
Tactile יצר משחק שהוא כל כך נפלא. הרמות קלות למדי בהתחלה, אבל לאחר מכן נהיה קצת מאתגר לאחר זמן מה. אבל אתגר מהנה. המאיצים יש בשפע (כשאתה יודע איפה למצוא אותם מחוץ למשחק ;}). העלילה קוהרנטית ויש בה רגעים שבהם אני רק רוצה להמשיך לשחק כדי שאוכל להמשיך את הסיפור! תמיכת המשתמשים מועילה מאוד ומגיבה במהירות בכל בעיה. תודה ל-Tactile על משחק מעולה. <3